sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Hyvä äiti!

Tänään tapahtu jotain todella kummallista! Namutäti oli vaihtunu Lillistä...ÄITIIN! Joo-o, oli se mustakin aluks tosi outoa.
Äiti huomas, et meidän lähellä oli tänään mahdollisuus päästä treenailemaan näyttelyjuttuja, joten me suunnistettiin aamupäivällä Sahaajankadulle mätsäriin. Hanna ja mopsimummukin saatiin suostuteltua mukaan :)

Äitiä jännitti kauheesti ennen kehää, kun me ollaan oltu viimeks kehässä vain kerran kun mä olin vielä ihan pieni. Siis tää oli vasta meidän toinen yhteinen mätsäri! Mut mä menin tosi hienosti eikä äitiä jännittäny sit enää yhtään kehässä. Me saatiin punanen nauha, mut ei sijotuttu. Mut ei se haitannu meitä ollenkaan, koska äiti oli ylpeä musta ja mä äidistä!

Hanna sai otettua meidän hienosta päivästä teille muutaman kuvankin:









6 kommenttia:

Pojat kirjoitti...

Hienoo Mimi, punanen on aina punanen. Ihan epistä, et me ei päästy mätsäilee, mut minkäs noille laiskimuksille voi...

Kerttu kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Kyllähän se punanen kivalta tuntu :)

Onks se teitin "laiskimus" huomannu tällasta foorumia (enpäs kopioikaan sitä osotetta, kun on niin mahottoman pitkä, mut löytyy kun googlettaa "mätsäri foorumi".
Tuolta löytyy joka kuukaudelle mätsäreitä, joten sit voi valita, et mikä hotsittais :D

Anonyymi kirjoitti...

Jee, hienosti teillä meni :) Mähän oon kohta ihan tarpeeton handleri ;)

Kerttu kirjoitti...

Kiitti Lilli! Äidille tuli tosta tosi hyvä mieli, vaik ei se kyl viel oikein mitään osaakaan ;)
Et don't u worry my dear; et oo tarpeeton! <3

Pojat kirjoitti...

Huomenna Tuomarinkartanoon? Me mennään, jos ei sada :(

Kerttu kirjoitti...

Moikka pojat! Me ollaan äiskän kanssa oltu tänään ihan vaan kotosalla tylsistymässä, ja toi teiän viesti oli päivän piristysruiske! :D

Äiti kyl vähän tos suunnitteli, et me oltais tulossa, mut se mietti kans tota sadeongelmaa. Ja sit meil ei oo mopsitaksiakaan, et meidän pitäis seikkailla sit kahella bussilla. Onneks äiti osti mulle uuden kevythäkin, et se saa sen nyt helpommin mukaan ;)