lauantai 30. toukokuuta 2009

Ladies Kennel Club 30.5.2009

Huh hellettä! Kävimme äidin ja Lillin kanssa tänään Tuomarinkartanossa Ladies Kennel Clubin ryhmänäyttelyssä (FCI 3 ja 9), ja aurinko paistoi koko päivän, joten lämpötilakin nousi yli 20 asteeseen.
Ennen kuin mopsikehä pääsi edes alkamaan, niin äidin ja Lillin onnistui säheltää monta kertaa. Kumpikin oli unohtanut kiitospalapussit kotiin eikä näyttelyssäkään myyty niitä missään kojussa. Äiti keksi kuitenkin lainata Lillille vaaleanpunaisia housujaan ja vaihtoi itse Lillin kesähameeseen, jossa ei ollut taskuja.
Vaikkei namipalapussia noista kojuista löytynytkään, niin äiti osti pientä varten mustan näyttelyhihnan. Samanlaisen kuin mulla :)
Auringosta huolimatta päivä oli kuitenkin pilviä täynnä. Suomalainen tuomaritäti oli hyvin tiukka purennan ja alaleuan suhteen arvostelussaan, joten laatuarvosanaksi rapsahti vaivainen H. Kyllä harmitti!


Helsinki LKC 3&9 30.5.2009
Tuomari: Annukka Paloheimo, Suomi

"Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hieman kevyt luusto. Hyvä liikerata. Kovin vaaleat korvat. Heikko alaleuka. Lähes leikkaava purenta. Tilava runko. Hieman luisu lantio. Erinomainen karva. Alaleuka pudottaa palkintosijaa."

AVO H






"Katotaanpas, mitä rotumääritelmä sanoo..."



2 kommenttia:

Pojat kirjoitti...

Pöh, ei siinä noin pitänyt käydä. Nätti tyttö sä oot ja sillä sipuli ;)

Kerttu kirjoitti...

Ei pitänykään :( Äiti päätti, et me ei mennä enää suomalaisille, ku ei ne tajuu mistään mitään.
Kiitti pojat! <3